субота, 25. септембар 2010.

Obaveštenje

09. oktobra u selu Tomislavci, opština Bačka Topola održaće se tradicionalna izložba Vojvođanskih rasa pasa, gde će se tipični primerci birati za rasu.
U planu je i prikaz rada pulina na stoku i savetovanje o Vojvođanskim rasama.
Pozvani su svi ljubitelji ovih rasa da dođu, a vlasnici da povedu svoje pse koji nemaju rodovnike, imaju mogućnost sada da ih steknu. Cena po rodovniku je 350 dinara.
Planira se i druženje uz ručak, svi zainteresovani da se jave Mirku na tel: 063 549 139.

1 коментар:

  1. Postovane kolege smotra ce biti organizovana na seoskoj ekonomiji u lepoj bagremovoj sumi gde ce domacin licno da skuva jedan ovchiji paprikash a vi ce te se nadam se lepo druziti,provesti i medjusobno upoznati.Bice ljudi sa svih krajeva i doci ce moj prijatelj Zarko Marinkov iz Srpskog Itebeja sa svojim psima,a koliko cujem da ce doneti i neku stenad pa ko voli nek izvoli.Posto je ovo NE PROFITABILNA SMOTRA molim sve da donesu pribor za jelo jer se ocekuje oko 20 pasa pa bi bilo nezgodno da ih "parkiramo" pred seoski dom u centru da ne bi bilo prituzbi na nas.EKONOMIJA se nalazi na kraju sela tj. kad udjete u selo samo pravo dok mozete i onda levo i izbijate tacno na Ekonomiju.kont.tel. 063-549-139 i 065 828-0808 MIRKO

    ОдговориИзбриши